Gastenboek
Geef een reactie v/d LochemTrail.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Niels, 17. sep, 2013
Supermooie trail, erg pittig (voor mij dan ;))! Goed georganiseerd, bewegwijzerd en verzorgd!


E-mail:
Geschreven door Michiel van der Blij, 16. sep, 2013
Ik voelde me bevoorrecht om 31 kilometer door dit voor mij nieuwe gebied te rennen. Wat een mooi stuk Nederland! Lees mijn ervaring via de link hieronder.


E-mail:
Website: http://michielvanderblij.nl/2013/09/lochemtrail-2013/
Geschreven door Thierry, 16. sep, 2013
Beste organisatie,

Dank voor deze mooie dag, goed georganiseerde trail, goede bewegwijzering, prima verzorging, prachtig parcours en niet te vergeten: super hardloopweer.

Persoonlijk verslagje:
http://www.iwannarun78.nl/2013/09/lochem-trail.htmlE-mail:
Website: www.iwannarun78.nl
Geschreven door Sander, 16. sep, 2013
Mooie loop! Ik heb genoten (al werd dat de laatste 10km iets lastiger ivm wat tegenstribbelende spiertjes :-) )


E-mail:
Geschreven door Noël Peeters, 16. sep, 2013
Zeer mooie loop. Inderdaad lekker kleinschalig, hopelijk blijft dat zo. Prima verzorging. Als ik dan toch wat moet opmerken dan inderdaad iets meer lintjes op de lange rechte stukken. Als je alleen loopt begin je soms wel te twijfelen. Organisatie en vrijwilligers bedankt.


E-mail:
Geschreven door Marc Huls, 16. sep, 2013
Prachtige trail heerlijk weer! Eerste echte trail voor mij, vond het wel zwaar, met name stuk tussen verzorgingspost en drinkpost in. Het is al meer gezegd: super bewegwijzering, mensen van organisatie op (veel) cruciale plekken. Bedankt allen! Volgend jaar weer van de partij.


E-mail:
Geschreven door Marinka, 16. sep, 2013
Wat een geweldig mooi parcours hebben jullie uitgestippeld. En de bewegwijzering was zeer duidelijk. De omgeving was schitterend en het weer werkte goed mee. Alle condities voor een mooie trail. Voor herhaling vatbaar.


E-mail:
Geschreven door wim, 15. sep, 2013
Prima dag vandaag, mooi parcours. Goed georganiseerd. Lekker kleinschalig, goede sfeer onder de deelnemers. Tevens mijn eerste trailwedstrijd. Smaakt naar meer!


E-mail:
Geschreven door Jeroen Brummelman, 15. sep, 2013
Jeetje wat een heerlijke dag! Route was mooi en super goed aangegeven. Ik hoop dat dit een loop die we ook volgend jaar weer op de kalender kunnen zetten. Goeie verzorging, heerlijke sfeer. Het was voor mij een test of ik de Dublin marathon ga lopen komende maand, en test is ruim geslaagd. Ik heb echt genoten. Tnx organisatie, verkeersregelaars en een ieder die meegeholpen heeft!


Website: www.jeroenbrummelman.nl
Geschreven door erik, 15. sep, 2013
Leuke trail en een mooie route, ik heb er van genoten. De bewegwijzering was perfect, mijn complimenten!

Bedankt voor de leuke dag en prima georganiseerde trail.


E-mail:
Geschreven door Cordien, 15. sep, 2013
Volop genoten van 31km trailen door een schitterende omgeving, top parcours, attente verkeersregelaars, super verzorgingsposten en niet te vergeten perfecte weersomstandigheden! Prima voorbereiding op NY marathon!


E-mail:
Geschreven door Jochem, 15. sep, 2013
Vandaag heerlijk gelopen op een goed uitgezet, uitdagend en afwisselend parcours. Een perfecte training, met wat in- en uitlopen, voor de Kustmarathon Zeeland in 3 weken.


E-mail:
Geschreven door Jacquie Gough, 15. sep, 2013
Geweldig loop. Mooi en afwisselend parcours. Goed georganiseerd. Route goed aangegeven. Lekker kunnen douchen na afloop. Een goede voorbereiding op de zeeland marathon over 3 weken. Zeker voor herhaling vatbaar, en zeker de moeite om vanuit Limburg te komen.
Misschien een idee voor volgend jaar een iets korte loop toe te voegen dan kan ik garanderen nog meer Limburgers!!


E-mail:
Geschreven door Eddy, 15. sep, 2013
Mooie trail, prima georganiseerd. Route goed aangeven alleen op lange rechte stukken mogen wel een paar extra lintjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor mij nu een mooie voorbereiding op de marathon van Berlijn.


E-mail:
Website: Www.runninteamtwente.nl
Geschreven door Eddy, 15. sep, 2013
Mooie trail, prima georganiseerd. Route goed aangeven alleen op lange rechte stukken mogen wel een paar extra lintjes. Zeker voor herhaling vatbaar. Voor mij nu een mooie voorbereiding op de marathon van Berlijn.


E-mail:
Website: Www.runninteamtwente.nl